Riskfria spel

Idag finns det flera spelbolag som erbjuder ett riskfritt spel som insättningsbonus. Det går oftast till så att en kund sätter in en viss summa pengar och spelar för den summan. Förlorar man sitt spel så betalas insatsen tillbaka av spelbolaget. Det kan skilja sig hur återbetalningen ser ut, den kan komma i form av ett gratisspel eller en bonus. Får man en bonus kan det finnas krav på att den måste omsättas ett antal gånger innan den blir till kontanter på kundens konto igen.

Kampanjer med riskfria spel

Många spelbolag har idag löpande kampanjer där redan registrerade kunder kan ta del av riskfria spel. Dessa riskfria spel kan komma i lite olika former, till exempel att en spelare får ett riskfritt livespel på en match om han eller hon också spelar på matchen i fråga innan den börjat. Man bör dock ha i åtanke att det kan finnas omsättningskrav på vinsterna från dessa riskfria spel,det brukar oftast vara mycket enklare krav än vid en insättningsbonus. Därför kan det vara bra att läsa igenom vad som faktiskt gäller innan man utnyttjar kampanjer.

Såhär kan ett riskfritt spel i form av en insättningsbonus se ut:

  • Du blir erbjuden ett riskfritt spel på upp till 400 SEK med krav på minsta odds 1.50
  • Du lägger ett spel för 400 SEK med odds på 1.75 och vinner.
  • Spelbolaget betalar ut dina ursprungliga 400 SEK plus en nettovinst på 300 SEK ( 400 x 0.75) Nettovinsten betalas då ut som en bonus du måste omsätta tre gånger (300 x 3) med krav på minst 1.50 i odds.
  • Du lägger ett spel på 300 SEK med 2.0 i odds och vinner. Du har nu 600 SEK på ditt bonuskonto.
  • Du lägger nu ett spel på 600 SEK med minsta tillåtna odds 1.5 och vinner.
  • Du har nu uppfyllt omsättningskravet eftersom du har spelat för totalt 900 SEK och omsatt dina 300 SEK tre gånger. Nu finns din omsatta bonus på totalt 900 SEK plus din insättning på 400 SEK på kontot.